Ett nummer - Alla svar:  +46 (0) 771 375 700   Dygnet runt - Alla dagar

Ring: +46 (0) 771 375 700   Dygnet runt

Modejätten VARNER med varumärken som Dressmann, Bik Bok, Cubus, Carlings m.fl. har byggt ett toppmodernt centrallager på 47 000 kvm i Vänersborg som ger service till ca 1 600 butiker runt om i Norden och Europa.

Här berättar Andreas Johansson, Tull- & importchef på Varner, om centrallagret och tullsystemet från ECUS. (VIDEO - 3 minuter)

 

blaklader 2


Blåkläder är en av Sveriges största producenter inom segmentet tyngre arbetskläder och tillverkar årligen ca. 2 miljoner plagg i egna fabriker. Förutom i Sverige finns man representerade i ett stort antal andra länder i världen, vilket innebär en omfattande tullhantering - en tullhantering där man ständigt letar möjligheter till effektivisering. Nu har CPC och Ecus utvecklat en helt ny IT-modul som automatiserar Blåkläders hantering av ersättningscertifikat vid tullagerimport till Norge.

lindex skylt


Lindex är en av Europas ledande  modeföretag med nästan 500 butiker på  18 marknader, samt en webbshop som  når 28 länder. Lindex äger inga egna  fabriker, utan jobbar med oberoende  leverantörer och fabriker runt om i  världen, i ett omfattande internationellt  logistikflöde.

slide jula 3


Jula växer så det knakar med för närvarande 73 butiker i Sverige, Norge och Polen. Jula öppnade nyligen sin 21 butik i Sarpsborg och fortsätter därmed sin kraftiga expansion i Norge, med fokus på att bli helt rikstäckande.